kNgV- kommer højest sandsynligt ikke til at spille en officiel kamp med 100 thieves. Foto: Pierre Yves Larroche via Dreamhack.

Visum-problemer: 100 Thieves melder afbud til ELEAGUE Majoren

Det lovende brasilianske mandskab, hvor størstedelen af spillerne blev købt for op mod en million dollars af Immortals, har nu været nødsaget til at melde afbud til den kommende ELEAGUE Major grundet visum-problemer.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Først blev kinesiske TyLoo ramt af visum-problemer, og meldte derfor afbud til den kommende Major, men overraskende nok, så har 100 Thieves også været nødt til at trække sig grundet den samme problematik.

Flere havde ellers set frem til niveauet ved det brasilianske mandskab, da de ikke havde spillet en officiel kamp i flere måneder, og de ligeledes havde haft et langt bootcamp i Europa.

Organisationen har dog nu meldt ud på sin Twitter, at det ikke har været muligt at komme ind i USA for spillerne, og de har derfor været nødsaget til at trækket sig.

Organisationen kunne endvidere forklare i deres andet tweet, at de havde arbejdet hårdt på at få spillerne ind i USA med nogle af de bedste advokater på området.

Derfor kommer man ikke til at se 100 Thieves til den kommende Major, og deres plads vil i stedet gå til en af holdene fra den første fase, der tidligere blev betegnet som Major-kvalifikationen.

100 Thieves består af følgende:

 Henrique “HEN1 Teles
 Lucas LUCAS1 Teles
 Vito kNgV- Giuseppe
 Lincoln fnx Lau
 Bruno bit Lima

 

Skriv et svar