Martin "Wunder" Hansen. Arkivfoto: Riot.

Wunder: “Jeg vil smadre ‘Bwipo'”

Nedtællingen til LCS finalen har været i gang i nogle dage, og nu begynder spillerne også på trash talking.

Skrevet af Miki Jørgensen

Henover weekenden vil Royal Arena være fyldt med masser af topklasse League of Legends. Og hvis man spørger én af de tre danskere i finalen, så kan det ende med gøre ondt på det ene hold.

Martin ‘Wunder’ Hansen har i et interview med lolesports.com været ud at sige, at Fnatics indskifter i toplane kan se frem til en hård kamp.

“Jeg synes, han har en meget lille champion pool, og jeg synes, han er meget endimensionel i den måde han spiller. Jeg kommer til at smadre ham så meget, at han ville ønske, det var ham, der havde en brækket arm i stedet for ‘SoaZ’,” siger danskeren.

Han hentyder til, at Fnatics startende toplaner, ‘SoaZ’ ikke vil spille grundet en skade i hans arm, som kræver operation. Derfor har de hentet rookien “Bwipo” i som erstatning.

På trods af sin status som førsteårsspiller, så står belgieren ikke tilbage for at svare igen.

“Han har ret i én ting: Jeg er endimensionel i den forstand at jeg vil sørge for, at han ingen indflydelse har i hver eneste kamp. I jeg kan se, hvorfor han føler, han skal smadre mig i hver kamp, når man kigger på kvalitetforskellen i den nederste del af mappet,” siger han, med hentydning til Martin ‘Rekkles’ Larsson, som er storfavorit til at blive MVP.

Kampen spilles på søndag.

Skriv et svar