Credit: Shutterstock

Xbox Game Pass får 60 nye spil

Allerede i morgen kan indehavere af Xbox Game Pass til PC se frem til at få udvidet deres bibliotek af spil med hele 60 af EA’s spil. Det var planlagt, at tilføjelsen skulle ske allerede i december sidste år, men det blev udskudt, skriver PC Gamer, for at skabe en bedre oplevelse. Men nu kommer det – og endda allerede i morgen! 

EA Play

Opdateringen af Xbox Game Pass på Xbox gør det muligt for abonnenter at få adgang til spil ved at EA Play bliver en del af servicen, uden at du skal betale mere. Det giver spillerne adgang til at spille spil som Star Wars Jedi: Fallen Order, The Sims 4, Anthem, Battlefield, Madden NFL 21 og mange andre spil. Hele listen af spil kan findes på EAs egen hjemmeside.

Derudover er der også ekstra bonusser som EA Play Celebration Pack for Madden 21 og nyt våben i Apex Legends samt pre-release adgang til EA spil. 

Omstændelig installation

Vælger man at skulle have adgang til de forskellige EA spil som en del af sit Xbox Game Pass, skal man være klar til at bruge lidt tid på at sætte det op, da det kræver EA Origins og at du skal hoppe frem og tilbage mellem din EA og Xbox konto. Dette er dog kun for at sætte forbindelsen op imellem de forskellige kontoer.

Ikke Pro versionen

Det er værd at notere sig, at EA Play ikke er pro versionen EA Play Pro. Hvis du ønsker denne version, skal du købe det igennem EA selv. Udover prisen er forskellen, at man i EA Play Pro har adgang til alle EAs seneste spil, men ikke samtlige spil. Derudover har man tidlig adgang til alle EA’s spil ti dage før, som man kan spille uden tidsbegrænsning. I den normale EA Play version kan man maks spille i ti timer.

Du kan købe Xbox Game Pass til PC eller Konsol for 79 kr. om måneden. Spiller du begge steder kan du købe ultimate til 99 kr om måneden. EA Play igennem EA koster 32 kr. om måneden, mens deres EA Play Pro koster 119 kr. om måneden.