Yahoo Esports stopper med Travis Gafford som redaktør.

Yahoo Esports lukker og slukker

Det populære nyhedssite for esport, Yahoo Esports, vil fra den 16. juni stoppe med at udgive nyheder fra diverse grene af esporten.

Skrevet af Miki Worm Jørgensen

Det har redaktøren fra det store medie, Travis Gafford, været ude at fortælle i et åbent brev. I brevet fortæller han, at efter det amerikanske firma Verizon har købt Yahoo og slået det samme med et andet firma, har de valgt ikke at have fokus på at lave nyheder til esport. I stedet vil det nye firma kigge nærmere på Yahoos sportsbrand. Dermed bliver alle ansatte ved sitet nu tvunget til at finde ny arbejde.

Travis Gafford fortæller videre, at han er taknemmelig for sin kolleger, branchen og fansene for at være med til at støtte op om sådant et projekt, mens esporten stadig var i gang med at udvikle sig.

“Som der så ofte er, så var der en stor skepsis når et stort firma trådte ind i esporten. I udfordrede os til at lave autentiske videoer og artikler med kendte ansigter og navne. Og med hjælp fra holdene, spillerne, ligaerne og udgiverne så stræbte vi efter at lave interaktivt, underholdende og informativt indhold,” skriver Travis Gafford til community’et.

Skriv et svar