Arkiv. Foto: Wikimedia Commons

Yderligere fire LoL-spillere straffet for match fixing

I sidste uge blev det Hong Kong-baserede hold Dragon Gate, der spiller i League of Legends-ligaen LMS, suspenderet, efter Riot Games anklagede holdets ejer, træner, manager samt jungleren for at være involveret i match fixing.

Skandalen er den første match fixing-skandale i LoL siden 2014. Men nu er yderligere tre spillere fra det kinesiske hold Rogue Warriors Sharks ligeledes blevet bannet på grund af match fixing.

Det skriver Dotesports.com.

Det drejer sig om de tre spillere Ren “Caocao” Jie, Liao “Zhanzhao” Kang-jian og Liu “FengXian” Zhanhong, der ifølge anklagerne har været involveret i en form for match fixing under 2019 Spring Splittet i den næstbedste kinesiske liga, LDL.

Udover det er jungleren Xie “XiaoYao” Tao fra søsterholdet Rogue Warriors, der spiller i LPL, den bedste kinesiske række, også blevet bannet for at have assisteret de tre spillere på Rogue Warriors Sharks.

De fire spillere kan nu se blev til at blive suspenderet fra alle officielle LoL-turneringer de næste 18 måneder.

Det betyder samtidig, at Rogue Warriors Sharks ikke får mulighed for at spille med til LDL’s slutspil, fordi tilmeldings-deadlinen er passeret.

Rogue Warriors har endnu ikke udtalt sig om situationen.

Skriv et svar