Janko 'YNk' Paunovic. Foto: via. DreamHack / Adela Sznajder

YNk afviste i første omgang MIBR

Janko “YNk” Paunović afviste i første omgang MIBR, da den brasilianske organisation henvendte sig tilbage i juni måned. 

Skrevet af Markus Ambrosius

I et interview med Betway løfter YNk sløret for de overvejelser, der gik forud for beslutningen om at tage til Nordamerika og blive Counter Strike-coach for MIBR.

MIBR henvender sig første gang

YNk fortæller i interviewet, at han som udgangspunkt ikke var interesseret:

“De [MIBR] henvendte sig i juni måned, og jeg afviste dem indledningsvis. Jeg følte ikke, jeg skulle forfølge trænerkarrieren endnu, og jeg var ikke just interesseret i at flytte til Nordamerika”

MIBRs roster hang på daværende tidspunkt i en tynd tråd. Udskiftning af spillere virkede uundgåelige, hvilket også spillede en rolle. Efter en rum tid tog YNk dog alligevel tilbuddet op til genovervejelse:

“MIBR-holdet befandt sig i en kompliceret periode. Der herskede stor usikkerhed i forhold til holdets fremtidige roster, og MIBR valgte også ultimativt at udskift Boltz med Tarik.
[ … ] I kølvandet på tilbuddet begyndte jeg at genoverveje min karriere som CS:GO-analytiker, og det gik op for mig, at jeg ikke havde flere mål, jeg ønskede at opnå som analytiker.
Jeg kunne derfor ligeså godt tage skridtet nu.”

YNk vil have disciplin og klassiske dyder

I interviewet bliver YNk også indspurgt i forhold til hans profil som træner. Og YNk lægger ikke skjul på, at han ønsker dedikation og disciplin:

“Jeg vil genintroducere disciplin på holdet. Både på og uden for serveren. Jeg vil minde spillerne om, hvad der gjorde Luminosity/SK-holdene så gode i 2016/17 – nemlig hårdt arbejde og dedikation. Vi skal være mere fokuseret til træning end nogen anden, og så skal vi spille med en sund dosis af arrogance.”

Tror du, at YNk kan bringe MIBR tilbage til toppen af CS:GO-scenen? Vi glæder os i hvert fald til at se, hvad den velklædte serber formår at præstere med MIBR.

Skriv et svar