Zeus vil i 2019 stoppe sin karriere som spiller. Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Zeus giver flamie et Rolex-ur efter sejren ved BLAST Pro Series

Som bekendt var det ukrainske Natus Vincere, der sejrede i København, da BLAST Pro Series blev afholdt i Royal Arena i weekenden. Efter sejren gav holdkaptajnen Danyl “Zeus” Teslenko en velfortjent gave til medspilleren Egor “flamie” Vasilyev i form af et Rolex-ur.

Skrevet af Alexander Wilson

Det blev desværre ikke til en dansk sejr i weekenden, da BLAST Pro Series blev afviklet i Royal Arena. Astralis måtte tage til takke med en 3. plads, da Ninjas in Pyjmas og Natus Vincere havde spillet sig til de to finalepladser. Her trak ukrainerne det længste strå, og de kunne derfor løfte trofæet over hovedet og glæde sig over de medfølgende 819.000 kroner.

Efter kampen viste Zeus taknemmelighed over holdkammeraten flamie, som, han mente, havde fortjent en gave i form af et Rolex-ur. Flamies reaktion på den dyre gave kan ses på Zeus’ Instagram lige her.

Jeg har taget denne gave med til København, og jeg besluttede mig for at give den efter vores sejr, fordi jeg følte, at vi ville vinde. Jeg giver gaven til flamie. Jeg håber han kan lide det.“, fortæller Zeus i Instagram-videoen.

Zeus har også lavet en vlog fra eventen, og den kan ses med engelske undertekster lige her.