"Zeus" forlader Gambit og skifter til Navi. Foto: Navi's hjemmeside

Zeus skifter til Navi: Gjorde det ikke for pengenes skyld

Efter samtlige rygter er “Zeus” skifte til Navi nu officielt.

Skrevet af Nicolai Eshof

En major sejr i Krakow var ikke nok for “Zeus”, der nu er skiftet tilbage til sit tidligere hold, Navi.

Holdets coach, “Kane” har været “Zeus” motivation fra start til slut. Da “Zeus” i sin tid tilsluttede sig Gambit udtalte han, at han fulgte “Kane”s fodspor, og var klar på et nyt skifte, hvis coachen blev fyret.

Derfor var der ingen tvivl hos den ukrainske kaptain, da holdet pludseligt gav holdets coach, “Kane” sparket. Med det samme søgte han i samarbejde med “Kane” nye muligheder.

“Zeus” slår i dag fast, at han ikke skiftede for pengenes skyld, men derimod for at blive med hans efterhånden faste coach, “Kane”.

I dag står de begge med en kontrakt hos Navi. “Zeus” vender hermed tilbage til sit tidligere hold, hvor han i fremtiden skal præstere som holdets kaptain.

Efter skiftet er særligt Navi meget tilfredse;

“Zeus as a captain is a significant event for Natus Vincere”

Navi har været på glat is på det seneste, og har derfor lavet store ændringer i deres roster. “Zeus” erstatter verdenstjernen, Guardian der for kort tid siden skiftede til Faze. Derudover overtager “Kane”, “Andi”s plads som coach.

 

Se her, hvordan Zeus køligt vinder runden for sit hold ved majoren i Krakow:

 

Den ukrainske roster går en spændende tid i møde. Der er blandede forventninger til rosteren, men vigtigst af alt, så mener Navi, at de selv har gjort det rigtige. Holdets CEO har b.la. udtalt følgende om holdets nye coach, “Kane”;

“I am happy that Kane the man who had brought Gambit to victory at the last major, joined us. We belive that his in-game thinking outside the box will strengthen our team” 

Den nye roster kan for første gang ses i aktion ved DreamHack Masters Malmö 2017 i Sverige.

Hvad tænker du om holdets nye tilføjelser?

Skriv et svar