Credit: Shutterstock

Zombies invaderer Civ6

Den sidste DLC til Civilization 6 i deres New Frontier Pass er annonceret fra udgiveren Firaxis, som går under navnet Portugal Pack. Udover at indeholde nye ledere fra Portugal bydees er der også to nye verdens vidundere i form af Torre de Belém og Etemenanki, et nyt Wetlands map script – zombie defence! 

Erobre verden som Portugal

Vælger du at forsøge at vinde som Portugal får du en civilisation, der fokuserer på søfart. Herunder både i udforskning og handel. Noget andre civilisationer tidligere ikke har gjort sig meget i.

Zombies!

Som noget helt nyt introducerer Civilization 6 zombier som et spilmode, hvor døde genopstår som zombie fjender. De skal derfor nedkæmpes med nye bygninger og enheder. Slåes en enhed ihjel, kan den opstå som zombie, som vil angribe den nærmeste ikke-zombie enhed.

Det er også muligt at lave by projekter, der tillader at man kortvarigt kan kontrollere zombierne og dermed sende dem en anden vej, hvilket kan være hen mod din modspiller! Det er også muligt at skabe zombies på en anden spillers tiles med en spion operation. 

Civilization 6

Selve spillet Civilization 6 udkom tilbage i 2016, udviklet af Firaxis Games. Det er et turn based strategy spil, hvor man spiller en ud af flere nationer op igennem tiden. For at vinde spillet skal man opfylde en række forskellige kriterier afhængigt af, hvilke sejre man går efter. Man kan blandt andet vælge at vinde gennem verdensdominans, kulturelt eller være længst fremme videnskabeligt.

Civilization kan både spilles som single player eller multiplayer, det kan spilles på de fleste kendte platforme både PC, konsoller (forrige generations), Nintendo, Mac Os, Linux, iOS og Android. 

DLC’en lanceres den 25. marts som en del af New Frontier Pass. DLC’en kan også købes individuelt til 3,99 euro, svarende til cirka 30 kr.