Danskerne fra Astralis rykker atter videre i turneringen og kommer ét skridt tættere på trofæet. Foto: RFRSH Entertainment

Astralis vinder over FaZe: videre til finalen

Astralis gjorde kort proces i ECS-semifinalen mod Faze, hvor danskerholdet kun havde brug for to maps til at afgøre kampen i.   

Efter at Astralis havde gjort rent bord ved gruppespillet, ventede verdensranglistens nr. 2, Faze Clan.

Faze valgte Train som semifinalens første map. Det lod dog ikke til at skabe problemer for Astralis, der til trods for at have været bagud på 5-10, bevarede det kølige overblik i mappets i anden halvleg og formåede at vinde mappet 16-14. Sejren skyldes bl.a. et velspillende Device og meget effektiv brug af granater. Faze viste dog gode takter med pistolerne og vandt pistolrunden både på T- og CT-siden.

Astralis havde valgt kampens andet map, Inferno. Selvom Faze endnu en gang kom bedst fra start med en sejrrig pistolrunde, var der ingen tvivl om hvilket hold, der hører til i finalen. Astralis vandt CT-siden med
Astralis går til pause med en føring på 5-10.

I anden halvleg på Inferno kommer Faze dog bedst fra start, da de vinder pistolrunden og de efterfølgende to runder. Da den danske igen kommer til penge, ser de dog ud til at være spillet varme. I hvert fald stopper Astralis-dominansen ikke, før de når endestationen. Astralis vinder Inferno 16-8 og sikrer sig en finaleplads med en samlet sejr på 2-0. Til trods for nederlaget var der lyspunkter hos Faze – særligt den unge, norsk spiller Jørgen ‘cromen’ Robertsen, der er stand-in for legenden ‘Olofmeister’ var garant for masser af modige plays, men det var dog ikke nok til at stille noget op imod ‘Device’ og Atralis.

I finalen skal Astralis møde Team Liquid, der tidligere på dagen slog NRG ud i deres indbyrdes semifinale.

Finalen kan ses direkte på DR3 kl. 19:30.

Skriv et svar