Astralis går nu på en velfortjent juleferie efter ti vundne events i år. Foto: RFRSH Entertainment

Video: Astralis kigger tilbage på deres mest mindeværdige øjeblikke i 2018

Astralis har uden tvivl haft det bedst tænkelige år, da de igennem året har vundet hele 10 store turneringer. Nu kigger Lukas “gla1ve” Rossander sammen med Peter “dupreeh” Ramussen og Andreas “Xyp9x” Højsleth tilbage på deres mest mindeværdige øjeblikke i 2018.

Skrevet af Alexander Wilson

Danske Astralis har i år 2018 skrevet historie som det første CS:GO-hold, der nogensinde har vundet en Grand Slam. Man må sige, at det er en noget velfortjent titel, efter de det meste af året har været placeret stabilt på top 1 og ligeledes har vundet hele 10 store turneringer i løbet af året.

Selvom året startede hektisk ud med en Markus “Kjaerbye” Kjærbye, der i al hemmelighed forhandlede en kontrakt med rivalerne fra North, så kom Astralis-drengene godt efter det, da de hentede den tidligere OpTic-spiller Emil “Magisk” Reif, som tilsyneladende var den sidste brik, der manglede i puslespillet.

Turtle Beach har i samarbejde med Astralis lavet en video, hvor gla1ve, dupreeh og Xyp9x kigger tilbage på deres mest mindeværdige øjeblikke i 2018. Den kan du se herunder.