Foto: RIOT.

Fortnite overhaler alle spil på Twitch: Over 5000 år set de seneste 14 dage

Fortnite er et spil, der er sprunget bemærkelsesværdigt frem på det seneste, og det er også til at se på statistikker over, hvilket spil der er blevet set og streamet mest igennem de seneste to uger på Twitch. Det fortæller statistikker fra SullyGnome.

Skrevet af Alexander Wilson

Spillet Fortnite kan næppe være gået manges næse forbi. Det er på kort tid blevet et rigtigt populært spil, og det springer da også tydeligt frem i statistikkerne for streamingtjenesten Twitch fra SullyGnome.

Statistikkerne fra SullyGnome fortæller, at spillet er blevet set på Twitch i, hvad der svarer til omkring 5200 år bare indenfor de seneste to uger. Det må siges at være imponerende statistikker for det populære spil, som blev udgivet i juli 2017. Det har også medført, at spillet er det hurtigst voksende spil i øjeblikket.

Herefter kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at Fortnite ligeledes er det mest streamede spil indenfor de sidste to uger med en streaming tid på, hvad der svarer til cirka 250 år.

Spil som LoL, PUBG og CS:GO er for længst overhalet, og det nye game-mode 20v20v20v20v20 til Fortnite, som blev lanceret i dag, gør næppe noget dårligt for de hurtigt stigende statistikker.

Tilbage i december blev spillet gennemsnitligt streamet af cirka 2000 twitch-kanaler og vist til gennemsnitligt 40.000 seere. I dag er det vokset til cirka 6500 twitch-kanaler og 150.000 gennemsnitlige seere. Hvor det ender, må tiden vise.

 

Skriv et svar