MSL og resten af North er favoritter i aftens danske derby. Foto: Pierre Yves Laroche via Dreamhack.

North med forfærdelig start; Tæt på at ryge ud i gruppespillet

Danske North har haft det svært ved de store internationale turneringer hele året, og de har nu fået en forfærdelig start på ESL Pro League LAN-finalerne, og ligner et hold, der kunne ryge ud allerede i gruppespillet.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Danske North har ikke haft et succesfuldt 2017 på trods af, at de har formået stabilt at være en del af top-5 i verden, så er det endnu ikke blevet til den store turneringstitel, som man har håbet på i den FCK-ejet organisation.

Nu står North endnu engang med ryggen mod muren, da de i deres to første kampe tabte med store cifre.

I den første kamp var det dog ikke en så stor overraskelse, da de mødte SK Gaming, verdens nummer et, og her blev de kørt over med cifrene 7-16.

Det mest skuffende resultat var den seneste kamp, her fik danskerne endnu engang ikke et ben til jorden, da de tabte til nordamerikanske Misfits 9-16, der i den grad må ses som et skuffende resultat.

De skal sandsynligvis ud og vinde alle deres tre sidste kampe for at gøre sig forhåbninger om en plads i slutspillet med mindre, at resultaterne flasker sig på en meget mærkværdig måde.

Stillingen i deres gruppe ser lige nu således ud

Gruppe Rød
Hold Sejre – Tabte Point
 Misfits   2     –     0 6
 SK Gaming   1     –     0 3
 NiP   1     –     0 3
 OpTic   0     –     1 0
 NRG   0     –     1 0
 North   0     –     2 0

I de to næste opgør skal danske “AnJ” og resten af NRG op mod NiP, mens SK Gaming tager imod “Magisk” og resten af OpTic.

21.30: SK Gaming vs. OpTic

21.30: NRG vs. NiP

Skriv et svar