Player Unknown Battlegrounds map: Island Map
Player Unknown Battlegrounds lancerer ny og mindre ø-map. Foto: Player Unknown Battlegrounds via Twitter

Ny PUBG-map kan blive en game changer

Ny PUBG-map skal sætte rammerne for hurtigere og mere intenst gameplay.

Skrevet af Markus Ambrosius

PUBG forsøger sig med et hurtigere og mere intenst format
PUBGs nye map ligner grangiveligt et forsøg på at genvinde noget af det terræn, man har tabt til Fortnite. Dette ser blandt andet ud til at ske med lanceringen af den nye Island Map, der størrelsesmæssigt indbyder til hurtigere og mere intense kampe. PUBG lægger sig altså gamedesignmæssigt i slipstrømmen på Fortnite, der ligeledes benytter sig af mindre maps.

PUBG vs. Fortnite
Videospilsbranchen er i disse dage vidne til et regulært spilkapløb mellem to af tidens største blockbusters inden for Battle Royale-genren; Player Unknown Battlegrounds og Fortnite.
Fortnite er blandt andet skabt ved hjælp af spilmotoren UE4, der oprindeligt var tilknyttet PUBGs developer-team, og det gør bestemt ikke rivaliseringen mindre kedelig.
Ifølge statistikbanken SullyGnome, er Fortnite nu det mest sete spil på streamingtjenesten Twitch, hvilket naturligvis er en streg i regningen for PUBG. Fortnite har taget føringen i kapløbet mellem de to Battle Royale-spil, der, på trods af spillenes åbenlyse forskelle, deler målgruppe.
Har Fortnite fat i den lange ende hvad angår mapdesign? Seertallene taler i hvert fald sit tydelige sprog.

Spilkapløbet fortsætter, og det er med garanti ikke det sidste kapitel, der er skrevet i Batte Royale-sagaen.

Den nye Island Map rammer PUBGs testservere næste måned, hvor du kan få direkte indflydelse på mappens endelige udformning.

Player Unknown Battlegrounds map: Island Map

Skriv et svar