Astralis til EPICENTER I 2017. Foto: Shutterstock

Flere danske hold faldet ned på verdensranglisten

Det danske tophold Astralis er gået fra en 3. plads på verdensrangeringen til en 4. plads, overhalet af det finske hold ENCE.

af Oliver Heide

Danmarks bedste hold Astralis er faldet en plads ned, og er derfor nu kun det 4. bedste hold i verden, efter at ENCE har overhalet dem. Astralis har ellers haft en god start på majoren, efter at have slået DreamEaters og G2 i åbningskampene. Dog måtte de stramme op, da de tabte en utrolig tæt kamp mod NRG, der endte 31:28 til NRG’s favør. Banen efter blev Astralis kørt over 16-4, og det sendte Astralis ud i en kamp mere for New Legends Stage til majoren – mod CR4ZY. Endnu et par tætte kampe, men Astralis hev sejren hjem og sikrede sig New Legends Stage.

Der er dog flere ændringer på verdensranglisten. North har beholdt sin plads som #11, men Heroic er faldet 3 pladser, og dermed nu på 17. plads i verden. OpTic er steget 1 plads, og Tricked har beholdt sin plads.

North måtte desværre se sig slået ud af majoren af Liquid, og det betyder også, at deres plads på verdensranglisten sandsynligvis falder i næste omgang. Astralis vil dog møde Liquid på fredag kl 18:30 i en BO3, og vinderen vil komme videre til semifinalen i majoren.