NiP ved en tidligere lejlighed. Foto: Shutterstock

Trist nyt: GeT_RiGhT stopper hos NiP

Det er nu blevet offentliggjort, at Counter-Strike legenden GeT_RiGhT stopper hos NiP. Han ønsker holdet held og lykke i fremtiden.

Den svenske veteran, der har spillet hos NiP i 7 år, har valgt at forlade holdet. NiP har ikke klaret sig besynderligt godt den seneste tid. De spillede sig ikke til andet end en delt sidsteplads til majoren, hvilket har gjort, at GeT_RiGhT holder hos NiP.

GeT_RiGhT har haft rigtig stor succes med hans Counter-Strike karriere. I 2010 og 2011 var han rangeret som verdens 2. bedste spiller i CS 1.6, og i 2013 og 2014 var han verdens bedste Counter-Strike spiller. Han er den eneste der har spillet for NiP i både 1.6 og i CS:GO.

Udover hans flotte individuelle præstationer, var han også en del af det famøse NiP lineup der vandt 87 official kampe i streg. Han har også vundet ESL One: Cologne 2014 majoren med NiP, da de slog fnatic 2-1 i finalen. NiP og fnatic var rivalerne i denne periode, og det var ofteste de to stjerne olofmeister og GeT_RiGhT der skulle lægge niveauet.

I følge NiP skal GeT_RiGhT træde tilbage som spiller, og i stedet have en anden rolle indenfor organisationen, formentlig som analyst eller coach. StarLadder Majoren skulle have været den svenske spillers sidste turnering, men da NiP ikke har kunnet finde en erstatning, har han måttet spille
BLAST Pro Series Moscow og V4 Future Sports Festival færdig.

Den 1. oktober starter DreamHack Malmö, hvor NiP skulle have fundet en erstatning for GeT_RiGhT. Indenfor den kommende tid bliver der offentliggjort, hvem det bliver, der skal tage over for legenden.

NiP består nu indtil videre kun af 4 spillere:

  • f0rest
  • REZ
  • Lekr0
  • Plopski